sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Yoelamaa Rodoksella

Jee, auringonnousu Rodoksella bongattu!

Olihan yo. Hotelli oli yksinkertaisesti niin karmea, etta valttelin viimeiseen asti sinne joutumista ja vaeltelin vain ympari vanhaa kaupunkia. Paadyin sattumalta juttusille jonkun tarjoilijan kanssa, joka kyseli minne olen matkalla ja kavi ilmi, etta han oli itsekin majoittunut Nassoksessa, samassa huoneessa, noin 10 paivan ajan ennen kuin loysi oman vuokra-asuunon, joten sain heti sympatiat puolelleni ja mies ehdotti, etta jaisin teelle, han tarjoaisi. Paikka oli viihtyisa ja kattoterassi vapaana, mies puhui hyvaa englantia ja vaikutti ihan hauskalta, eika minua edelleenkaan motivoinut yhtaan siirtya hotellille, joten tartuin tarjoukseen.

Teeta juodessani juteltiin niita naita ja eikos taas, kavi ilmi, etta mies on alunperin Albaniasta... Hyvinpa menee, jos kelpaan vain turkkilaisille ja albanialaisille! o.O Paikan mentya kiinni sovittiin, etta kaydaan viela lasillisella jossain, tulipa se yoelamakin samalla koettua. Kaytiin jossain suomalaisessa paikassa, missa suomalainen hyvin humaltunut mies asiakas paatti valistaa minua kreikkalaisista gigoloista... pahoittelin ja totesin, etta minulla on albanialainen gigolo, jolloin mies hiljeni :D Kaytiin myos jossain toisessa paikassa, mutta sielta ei sitten saanutkaan mitaan alkoholitonta. Seuralaiseni joi isot oluet kummassakin paikassa, joten moottoripyoran kyydissa pelotti snadisti enemman hotellille palatessa kuin ennen sita...

Seurani (jonka nimen siis tosiaan lahjakkaasti jo ehdin unohtaa) myos tarjosi minulle mahdollisuutta yopya hanen luonaan Nassoksen sijasta, josta jarjen aani kuitenkin kaski kieltaytya. Taman jalkeen seurani myos tarjoutui maksamaan minulle paremman hotellihuoneen o.O! Jarjen aani kaski kieltaytya tastakin. Hanen ajettuaan hotellilleni oli selvasti se hetki, kun pitaisi suudella, joten totesin pikaisesti (ja ainoastaan sanallisesti) vain hyvat yot ja lahdin menemaan :)



Hotellilla huoneeseen astuessani kuulin jo torakoiden lasnaolon ja suihkusta sitten loytyikin ensimmainen pyorimasta, huokaus. Menin sankyyn hieman kahden jalkeen ja nukkumisesta ei tahtonut kummoisesti tulla mitaan, joten viiden jalkeen pakkasin tavarani ja haivyin. Ei alunperinkaan olisi itseasiassa ollut yhtaan hullumpi idea viettaa yota ulkosalla, vaikka rannalla. Kreikassa oletan sen olevan myos kohtuullisen turvallista, ainakin saaristossa. Missaan Pireuksessa tai Ateenan Omoniassa sita en taas edes harkitsisi. Pitaakin ostaa makuupussi seuraavaa reissua varten.

Reilun parin tunnin kuluttua lahtee lautta kohti Marmarista. Kreikassa on ollut mielettoman kivaa, kuten Kreikassa aina ja haikein fiiliksin suuntana Turkki. Marmariksesta on useamman tunnin ajomatka Antalyaan ja pari tuntia viela lisaa Alanyaan, joten ehkapa vajaaksi jaaneet younet saa samalla reissulla paikattua :)

PS. Mita ihmetta toi 10 vee nappula mun vieressa yksin tahan aikaan taalla tekee?! Osaa englantia tasan "faaak juu" ja pelailee jotain peleja (ei, sen englannin sanavarasto ei ollut tarkoitettu minulle).

PPS. Nyt se pikkujatka alkoi siivota tata mestaa! o__O!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti