torstai 10. maaliskuuta 2011

Vienna

Eilen illalla matka taittui siis ensin lautalla Korfulta mantereen puolelle ja sitten bussilla Ateenan linja-autoasemalle. Perilla oltiin vahan ennen neljaa aamuyolla joka paikka jumissa ties missa asennossa yritettyani nukkua. Suosikkilentokentaltani matka jatkui sitten aamusta kohti Wienia.

Tanaan on lahinna vasyttanyt tosi paljon, joten en ole oikeastaan mitaan fiksua saanut aikaiseksi, jaa kaupunkiin tutustuminen toiseen kertaan jos en nyt viela ennen nukkumaan menoa innostu lahtemaan katsomaan Schönbrunnin palatsia. Kavin kampaajalla, syomassa ravintolassa ja ostamassa korkeakorkoiset saapikkaat ja siinapa kaikki taisi ollakin. Sain myos harjoittaa useaan otteeseen hyvin alkeellista saksankielentaitoani, jee osasin ostaa bussilipun saksaksi ja selvittaa hostelliin kirjautumisen :) On muuten varmaan toiseksi hienoin hostelli (Luxembourgin jalkeen) missa olen ollut.

Ikavyyksia kun koskaan ei tietenkaan ole tarpeeksi niin tanaan sitten huomasin kenkakaupassa, etta vasen jalka on nilkasta ylospain tosi pahasti turvoksissa. Ja se on muuten se sama jalka, jossa oli veritulppa kaksi vuotta takaperin... Ei siis muuta kun aspiriinia poskeen ja toivotaan parasta, etta ainakin ehtisin huomenna Suomeen ja sitten vasta tarvittaessa ensiapuun. Ainakaan jalka ei ole kipea viela....

Huomenna Tukholman kautta kotiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti