sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Matkalla paratiisiin

Sarandassa hotellin pomo, jonka englannin taito rajoittui "Saranda good?" kysymykseen huolehti mut ajoissa ostamaan lauttalippua ja oikealle lautalle :) Matka Korfulle kesti vain 1,5 tuntia, mutta merenkaynti oli aikamoista. Paatti keinui ihan kunnolla, vetta tuli myos sisaan, muksut kiljuivat ja joku nainen pyortyi. Paastiin kuitenkin perille ehjina!

Korfulla ensin naytti silta kuin olisin tullut autiokaupunkiin ja olisin ihan yksin. Sunnuntaina lahes kaikki on suljettuna. Vanhan kaupungin sydamessa kuitenkin tapahtui: ihan valtavat ja mielettoman mahtavat megakarnevaalibileet!! Musiikkia, esityksia, valtavasti ihmisia tanssimassa erilaisiin asuihin pukeutuneina. Tosi hyva meininki :) Kysyinpa sitten eraalta leipurin asuun sonnustautuneelta miehelta vinkkia edullisen hostellin loytymiseksi ja tama kutsuikin minut samantien kahville ja nyt sitten nakojaan viivynkin pari paivaa Korfulla ja mulla on sen aikaa ilmainen majoitus ja ruoka! o.O
Karnevaalihumua


Jon ja capuccino
Mies on vapaaehtoiskoordinaattorina Silva projektissa, jossa paatehtavana on suojella harvinaisia hevosia. Vapaaehtoisia on talla hetkella 5 (Englannista, Jenkeista, Kanadasta ja Pakistanista). Taalla on iso villa ja noin 30 hevosta, 15 rescuekoiraa, kissoja, lintuja ja vaikka mita elaimia ja luomukiiviviljelma. Toita on 6 tuntia paivassa, huomenna menen hoitamaan hevosia ja tiistaina menen pomimaan kiiveja! Mut siis kidnapattiin mukaan :) Kaikki on tosi kivoja ja tosi jannaa.

Keskiviikkona yritan sitten paasta lautalla Pireukseen ja torstaina lentaa Ateenasta Wieniin ja sitten perjantaina siirtya junalla Budapestiin ja sielta illalla kotiin Helsinkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti