maanantai 4. huhtikuuta 2011

Uusia reissuja varattuna!

Lufthansalta löysin sattumalta lennot Helsinki-Caracas-Helsinki hintaan 255 €, joten eihän tilaisuutta voinut päästää käsistä! Nyt on siis varattuna parin viikon reissu Venezuelaan 23.10-8.11.2011! Lentoja lukuunottamatta matkasuunnitelmat ovat täysin auki. Tällä hetkellä houkuttavalta ajatukselta tuntuu ottaa Caracasista lento Ecuadorin puolelle Quitoon tai Guayaquiliin ja lähteä sieltä muutaman päivän risteilylle Galapagossaarille :) (mikä tietenkin tietää kohtuullisen törkeitä kustannuksia...). Toisella lomaviikolla voisi kenties hyödyntää majoitusta lomaosakkeen kautta ja suunnata joko Alankomaiden antilleille Arubaan tai Isla de Margaritalle. Jonkinlainen parin päivän reissu myös manner-Venezuelaan kiinnostaisi... (Angel falls!). Pois lähtiessä sitten päivä-pari Caracasissa. Onneksi on aikaa suunnitella ja kokemuksesta täytyy varautua siihen, että suunnitelma A tai B ei välttämättä toimi ja matkan varrella on kuitenkin keksittävä uusi.

Lisäksi varmistui reissu ensi vuoden tammikuulle 25.1-1.2.2012. Lähden biologiseurassa opintoretkeilemään Gran Canarialle eliömaantieteen merkeissä :) Majoitus on Las Palmasissa ja tilausbussilla liikumme ympäri saarta perehtyen mm. endeemisiin lajeihin ja niiden suojeluun sekä ihmisen vaikutukseen saarella. Retkikohteita ovat mm. ennallistettava laakerimetsä Los Tilos de Moyassa, Pinar de Tamadaban laaja mäntymetsä, Maspalomasin dyynit, saaren eteläosien laavamaiden puoliaavikot ja kasvitieteellinen puutarha Jardín Botaníco "Viera y Clavijo". Jee!

Suunnitteluasteella on myös työkavereiden kanssa reissu jonnekin päin Eurooppaa kiertämään autolla elo-syyskuussa. Tällä hetkellä Italian Toscanan alue vaikuttaa vahvalta ehdokkaalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti